Anglès Montse ofereix cursos de preparació per exàmens oficials.


Per aprendre, el més important és entendre. Per això oferim cursos català-anglès amb tot el que necessites per preparar-te per a l'exàmen oficial. Pots veure el vídeo de presentació del nivell B1 PET com a exemple.Opcions:
- Formació a l'aula, presencial
- Formació online
- Formació intensiva online
- Estudi lliure


Curs de formació a l'aula, presencial

"Flipped learning". Durant aquest curs, abans de cada sessió presencial t'enviem el material amb videos i exercicis per a preparar-te i durant la classe t'ajudem a que ho entenguis i ho apliquis.


Curs de formació online

Durant aquest curs online, cada setmana t'enviem un tema nou per a treballar, amb vídeos, explicacions i exercicis. També comptes amb el seguiment i assessorament online del teu professor.


Curs intensiu online

Cada setmana t'enviem dos temes per treballar, amb vídeos, explicacions i exercicis . Recorda! "you'll never walk alone!" Comptaràs amb un professor que et farà el seguiment i el podràs contactar en cas de dubtes. També t'enviarem qüestionaris de seguiment.


Activitats de suport

Cada setmana oferim el servei "online - drop in", una alternativa per a ajudar-te quan ho necessitis.

Ens preocupem per a tu i et volem ajudar a aconseguir el teu objectiu!

Creiem que és important marcar-se objectius, però som conscients que no hi ha dreceres cap a l'èxit, per això sempre hi serem per ajudar-te en el teu aprenentatge.

El material del curs està disponible durant 1 any.

Si per algun motiu has d'allargar la durada del curs, no pateixis, podràs disposar del material durant més temps.